"الکفاح العربی" از این مانور به عنوان «معادله جدید منطقهای» نام برد و در ادامه گزارش مانور پیامبر اعظم 5 جملهای را از باراک اوباما نقل کرده که گفته است: حمله نظامی اسرائیل به ایران مشکل بسیار بزرگی را برای آمریکا پدید خواهد آورد که بیارتباط با عقبنشینی آمریکا از عراق نخواهد بود.
در پی برگزاری مانور «رسول اعظم (ص) 5» و نمایش توانمندیهای موشکی و پدافنددریایی و همچنین عملیات وسیع کاشت مین زیردریایی در خلیج فارس، رسانه های منطقه با رویکردهای متفاوتی به پوشش این رویداد مهم پرداختند.
تقریبا همه روزنامههای امروز منطقه، با پوشش اخبار و ارایه تحلیلهایی درباره مانور «پیامبر اعظم5» با اشاره به سخنان سردار علیرضا تنگسیری، فرمانده منطقه یکم دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه «خلیج فارس در کنترل کامل ماست»، این جمله را تیتر کرده و آن را قدرتنمایی ایران در سطح منطقه برای دور کردن دشمنان خویش خواندند.
«السیاسه» چاپ کویت نوشت: شناورهای سریع ایرانی «یا مهدی» تمامی سواحل «خلیج فارس» را در نوردیدند و از همه تاسیسات منطقه فیلمبرداری کردند. حضور هیات نظامی قطر در یگان نظارت این مانور نیز از چشم این روزنامه کویتی دور نمانده و البته تلاش کرده است، با بی اهمیت خواندن آن از موفقیت ایران برای همراه ساختن کشورهای منطقه در فرایند دفاعی خلیج فارس چشم پوشی کند.
اما در مقابل، روزنامه «الرایه» چاپ قطر نوشت: حضور هیأت قطر در این مانور، نشان از آمادگی ایران برای اجرای مانورهای مشترک با کشورهای دوست منطقه به ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس دارد.
این گزارش میافزاید: سایت خبری «المحیط» نیز در گزارشی نوشت: از این پس، همه تحرکات تجاری و نظامی در خلیجفارس زیر نظر غیر مستقیم ایران قرار خواهد گرفت، زیرا ایرانیها پیش از این نیز اعتراف کرده بودند که نظارت هوایی بر تمامی منطقه خلیج فارس را بر عهده دارند.
این سایت مدعی است که این مانور با شرکت هیأتهایی نظامی از کشورهای همسایه از جمله قطر برگزار شد.
«المحیط» جملهای نیز از سردار حسین سلامی جانشین فرماندهی سپاه پاسداران درج کرد و نوشت: این مانور سرآغازی است بر اجرای مانورهای مشترک با کشورهای همسایه.
«الزمان»، چاپ بغداد نیز با اشاره به گفتههای سردار وحیدی وزیر دفاع ایران مبنی بر اینکه در آینده اطلاعات بیشتری از این مانور و تجهیزات آزمایش شده در آن را در اختیار رسانهها قرار خواهیم داد، نوشت: سلاحهای جدید به کار گرفته شده در این مانور بیشتر برای تهدید ناوبرهای آمریکا در منطقه و از سوی دیگر به رخ کشیدن توان ایران برای کشورهای منطقه است.
همچنین «الکفاح العربی» از این مانور به عنوان «معادله جدید منطقهای» نام برد و در ادامه گزارش مانور پیامبر اعظم 5 جملهای از باراک اوباما نقل کرده که گفته است: حمله نظامی اسرائیل به ایران مشکل بسیار بزرگی را برای آمریکا به وجود خواهد آورد که بی ارتباط با عقبنشینی آمریکا از عراق نخواهد بود.
«الکفاح العربی» برای گزارش تحلیلی خود تصویر زیر را در صفحه نخست نسخه الکترونیکی این روزنامه قرار داد.
«الرای العام» کویت نیز نوشت: قایقهای تندرو «یا مهدی» ایران، از دید رادارها مخفی است و این تجربهای فوق العاده به شمار میرود و توان مهندسی دریایی ایران را دوچندان میکند.
این روزنامه کویتی جمله ای را نیز از «عبدالرحیم ابراهیم الجناحی»، فرمانده گروه نظارت قطر بر این مانور را نیز نقل کرده که به خبرنگاران گفته است: قطر آمادگی استفاده از تجربیات نظامی ایران را دارد.
و سرانجام «سی ان ان» عربی درباره این مانور مهم در منطقه خاورمیانه نوشت: همزمانی این مانور با تهدیدهای آمریکا در منطقه و اعلام ساخت موشکهای قاره پیما در سال 2015 از سوی ایران (بنا به ادعای رسانه های آمریکایی و پنتاگون) نمیتواند اتفاقی باشد!
«سی ان ان» برای القای مفهوم مورد دلخواه خود، تصویر زیر را همراه با تحلیلش درباره مانور یاد شده منعکس کرد.